Vuosi 2019 tulee olemaan täynnä muutoksia Suomen ME/CFS-yhdistyksessä. Yhdistyksemme puheenjohtaja sekä muutama hallitusaktiivi ovat jäämässä pois toiminnasta. Yhdistyksen työ ME/CFS-sairaiden etua ajavana järjestönä on erittäin tärkeää ja toiminnan turvaamiseksi tarvitsemme uusia voimia riviimme.

Sovellut puheenjohtajaksi, mikäli haluat saada aikaan muutosta ja vetää asiantuntevaa ryhmää ihmisiä, joista muutama on ollut mukana jo vuosia ajamassa MEidän asiaamme. Odotamme puheenjohtajalta Skypen, Whatsappin ja Facebookin käytöstä kokemusta, Skype-kokouksien vetämistä noin kerran kuussa sekä muita yhdistyksen toimintaan liittyviä vuosittaisia asioita. Kokenut hallitusryhmä on uuden puheenjohtajan ja muiden uusien hallitusten jäsenten tukena, joten yksin ei jää kukaan. Myös Invalidiliitto tarjoaa koulutusta uudelle puheenjohtajalle ja hallituksen jäsenille. Aiempaa kokemusta et siten tarvitse.

Luvassa on antoisaa, tärkeää ja järkevää tekemistä sekä loistavia ihmisiä, joiden kanssa viedä asioita eteenpäin. Olemme luoneet hyviä yhteyksiä ja käytäntöjä yhdistyksen toimintaan, mutta tilaa on myös oman jäljen jättämiselle ja omien ideoiden toteuttamiselle. Puheenjohtajuus tai muu hallitustyöskentely eivät vie kaikkea aikaasi ja hommia voi tehdä vaikka sängystä käsin, mutta toivottavasti tiedostat omat voimavarasi.

Vuosikokouksessa (maalis-huhtikuussa) valitaan uusi hallitus, puheenjohtaja sekä yksi tai kaksi varapuheenjohtajaa. Lisätietoja voit kysellä yhdistyksen sähköpostista yhdistys@cfsmery.fi

Mikäli haluat mukaan uuteen hallitukseen, uudeksi puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi, niin lähetä pieni esittely itsestäsi.
Kerro esittelyssä
1. miksi haluat mukaan hallitukseen sekä
2. mitä toisit mukanasi hallitustyöskentelyyn.
Lähetä esittely osoitteeseen yhdistys@cfsmery.fi

Suomen ME/CFS-yhdistys ry:n hallitus ei nosta kokouspalkkioita.

WANTED – Suomen ME/CFS-yhdistys hakee puheenjohtajaa ja uusia hallituksen jäseniä!