Helsingin Kampin Tennispalatsinaukiolla järjestetään 19.1.2018 klo 10-19 välisenä aikana Millions Missing-kampanja. Osallistu kampanjaan kengillä ja tarinoillasi! Osallistuminen onnistuu myös kauempaa Suomesta eikä edellytä paikalletuloa.

Järjestämme UNREST-elokuvan ohessa Millions Missing-kampanjan Kampissa osoitteessa Tennispalatsinaukio, 00100 Helsinki Tapahtuma on klo 10-19 välisenä aikana.

Toivomme osallistujia (potilaita, omaisia, lääkäreitä) kampanjaan mahdollisimman paljon. Millions Missing – Miljoonia kadoksissa, me CFS/ME- potilaat olemme ne kadoksissa olevat. Nyt on tarkoitus tuoda meitä ja meidän asiaa esille!
Kampanjan pääteema on kerätä tyhjiä kenkäpareja pienen viestin kera. Tyhjät kengät kuvastavat meitä CFS/ME-sairautta sairastavia. Moni CFS/ME-potilas on myös ollut entisessä elämässään urheilija, joten otamme vastaan myös vanhoja urheiluvälineitä, mitkä muistuttavat siitä, mitä tämä sairaus on sinulta vienyt. Me tapahtumanjärjestäjät viemme kengät/urheiluvälineet viesteineen tapahtumapaikalle.
Kuinka CFS/ME-potilas voi osallistua Millions Missing Finland-kampanjaan?
Valitse mikä on sinun tapasi osallistua
  • Tuo omat kenkäsi viestin kera 19.1.2018 klo: 9-19 välisenä aikana Helsingin Kampin Tennispalatsinaukiolle. Sinua ohjataan siellä kenkien asettelussa. (Myös läheinen voi toimittaa CFS/ME-potilaan kengät Kamppiin.)
  • Lähetä kenkäsi sekä pieni viestisi meille tapahtuman järjestäjille postitse. Osoitteen saat lähettämällä viestin sähköpostiin kuningaspari@gmail.com.
  • Lähetä Millions Missing Suomi-sovelluksen avulla kenkäkuvasi. CFS/ME-potilaille suunniteltu sovellus on helppo ja nopea tapa osallistua Millions Missing Finland-kampanjaan. TÄSTÄ PÄÄSET #MILLIONSMISSING SUOMI-SOVELLUKSEEN.
Elämä kuvina -sivu
Olemme avanneet Suomen CFS-yhdistyksen nettisivuille Elämä kuvina-sivun, missä julkaisemme lähettämänne kenkäkuvat viesteineen. Tällä sivulla on mahdollista julkaista myös pidempiä tarinoita CFS-sairauden kanssa elämisestä.
Toivommekin, että lähettäisitte meille mahdollisuuksienne mukaan myös näitä pidempiä tarinoita itsestänne.Tarinat saavat olla anonyymejä (lasten kohdalla varsinkin) potilaan niin halutessa. Tarinat voivat myös olla vaikka kuvina, linkki omille nettisivuille, runo tms. Näissä tarinoissa saa tulla esiin iloja ja suruja, elämän kirjoa CFS-sairauden kanssa.
Toivomme lupaa jakaa kuvianne ja tarinoitanne sosiaalisessa mediassa (anonyyminä varsinkin lasten osalta). Ilmoitathan viestissäsi, jos et tahdo tarinaasi jaettavan.
Nettisivuille laitettavia tarinoita ja kuvia saa lähettää meille vaikka heti osoitteeseen kuningaspari@gmail.com
Ystävällisin terveisin,
Jonna Strandén, CFS- kampanjoiden työryhmän puolesta
CFS/ME- vertaistuki-ryhmän vapaaehtoiset toimijat
Millions Missing -kampanja 19.1. 2018