[:fi]Suomen CFS-yhdistys sai mielenkiintoista postia syyskuussa. Kelalla on tällä hetkellä menossa hanke, jossa selvitetään kroonisen väsymysoireyhtymän diagnostiikkaa ja hoitoa. Koska julkaistua tutkimustietoa suomesta on todella vähän, pyydettiin yhdistykseltä myös apua, jotta selvitystyö pystytään kohdentamaan oikeisiin asioihin.

Yhdistys sai sähköisen kyselyn, jolla kerättiin tietoa ja huomioita siitä mikä on tärkeää. Kyselyssä oli seitsemän avointa kysymystä ja yhdistys kokosi erittäin kattavan tietopaketin, jolla vastattiin näihin kysymyksiin todella perusteellisesti. Vastaus sisälsi suuren määrän linkkejä sekä tutkimustietoa tekstin vakuudeksi. Sen lisäksi reilut kymmenen henkilöä vastasi näihin kysymyksiin henkilökohtaisesti omasta näkökulmastaan ja kokemuksistaan. Vastaukset lähetettiin työryhmälle 18.10 ja jäämme odottelemaan jatkoa.[:sv]Tervetuloa käyttämään WordPress-ohjelmaa. Tämä on ensimmäinen artikkelisi. Muokkaa sitä tai poista se ja aloita bloggaaminen![:]

[:fi]Kelan hanke kartoittamaan CFS:n tilaa Suomessa[:sv]Moikka maailma![:]
Merkitty: