Huom. Työryhmät eivät ole tällä hetkellä toiminnassa.

 

Suomen ME/CFS-yhdistyksessä toimii erilaisia työryhmiä, joilla jokaisella on oma toimialansa. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja lähes kaikki vapaaehtoiset sairastavat ME/CFS:ää. Jos sinua kiinnostaa liittyä johonkin ryhmään, niin laita yhdistykselle sähköpostia osoitteeseen: yhdistys[at]cfsmery.fi

Tiedotustyöryhmä, vetäjänä Mintti Raassina. Tiedottamistyöhön kuuluu mm. nettisivun sisällöntuottaminen, somen päivittäminen, esitteiden suunnittelu, tilaisuuksista ja tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista tiedottaminen.

Alueellinen toiminta, vetäjänä Marika Näykki. Työryhmän vastuulla on vertaistuki, uusien jäsenten hankinta, jäsenrekisteri ja puhelinpäivystys. Myös alueelliseen toimintaan kaivataan vapaaehtoisia toimijoita.

Yhdistystoiminnan kehittämistyöryhmä, Matti Virtaniemi vetää yhdistystoiminnan kehittämistyöryhmää, työryhmä vastaa taloudesta, budjetin seurannasta, veroilmoituksista, PRH:sta, tapahtumarunngoista, itse yhdistystoiminnasta, sääntömuutoksista ja yhteistyöstä muiden tahojen kanssa. Sähköposti on visio[at]cfsmery.fi

Kansainvälinen työryhmä. Nordic ME network, Emea ja muut kansalliset järjestöt kuuluvat työryhmän vastuulle, yhteydenpito ja tietojen vaihtaminen näiden ryhmien kanssa.