Yhdistyksen hallitus etsii vapaaehtoisia toimijoita yhdistystoimintaan. Kaikenlaista apua otetaan vastaan riemulla!

Haemme tiedotustyöryhmään tekijöitä. Tiedottamistyöhön kuuluu mm. esitteiden suunnittelu, tilaisuuksista ja tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista raportointi. Haemme myös uuten keskustelufoorumiin ylläpitäjää/ylläpitäjiä.

Tarvitsemme vapaaehtoisia myös sairauden tutkimustyöryhmään, jonka vetäjänä toiminii Pauliina Lehtonen. Työryhmä seuraa ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita liittyen sairauteen, poimii olennaisimmat ja luotettavimmat artikkelit sekä julkaisut, suomentaa ja tiivistää niitä, sekä välittää tietoa muille. Työryhmän vastuulle kuuluu myös tarkistaa yhdistykseltä ulostulevien tekstien sisällöt ja tietojen oikeellisuudet koskien sairautta.

Alueellista toimintaa vetää Annukka Harjula. Työryhmän vastuulla on vertaistuki, uusien jäsenten hankinta, jäsenrekisteri ja puhelinpäivystys. Myös alueelliseen toimintaan kaivataan vapaaehtoisia toimijoita.

Matti Virtaniemi vetää yhdistystoiminnan kehittämistyöryhmää, joka kaipaa niin ikään tekijöitä. Työryhmä vastaa taloudesta, budjetin seurannasta, veroilmoituksista, PRH:sta, tapahtumarunngoista, itse yhdistystoiminnasta, sääntömuutoksista ja yhteistyöstä muiden tahojen kanssa.

Kansainvälinen työryhmä etsii vetäjää,  se pitää sisällään yhteydenpidon mm. Nordic ME networkiin, Emeaan ja muihin kansallisiin järjestöihin ja niistä raportoinnin yhdistykselle.  Myös kansanväliseen toimintaan kaivataan vapaaehtoisia.

Laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen yhdistys[at]cfsmery.fi, jos tuntuu että olet etsimämme henkilö. Yhdessä meissä on voimaa, olemme lähes kaikki sairaita, mutta jo pienikin 15 minuuttia apua kuukaudessa merkitsee meille paljon!

Ota rohkeasti yhteyttä! Tervetuloa vaikuttamaan!