Sivu 1/1

Foorumin säännöt

Lähetetty: 22.03.2017 17:28
Kirjoittaja mintti.raassina
Yleisesti Suomen CFS-yhdistys ry:n foorumista

1. Foorumi on CFS:ää sairastaville ja sairastavien omaisille suunnattu keskustelupalsta, jonka pyrkimys on mahdollistaa vertaistuki sekä tiedonvälitys.

Foorumin sisältö näkyy ainoastaan rekisteröytyneille käyttäjille.


2. Foorumin käyttäjätunnus

Foorumille voi kirjoittaa ainoastaan nimimerkillä rekisteröityneet käyttäjät. Jokainen käyttäjä vastaa itse kirjoituksiensa sisällöstä.

Käyttäjätunnus tulee olla vähintään kolmen merkin mittainen ja hyvän tavan mukainen.

Käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä tulee antaa voimassa oleva sähköpostiosoite. Yhdellä sähköpostiosoiteella voidaan luoda vain yksi käyttäjätunnus.

Ylläpito voi poistaa käyttäjätunnuksen käyttäjän pyynnöstä.

Rekisteröitymistietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä sitoutuu noudattamaan foorumin sääntöjä.

3. Keskustelun periaatteet.

Foorumin kielenä on suomi. Ruotsinkielisissä keskusteluissa ruotsi.

Toisiin käyttäjiin kohdistuvat hyökkäykset ja riidanhaastaminen on foorumilla kielletty. Myös foorumin ulkopuolisten henkilöiden herjaaminen on kiellettyä. Pyrimme pitämään foorumilla ystävällistä ilmapiiriä, jotta vertaistuki olisi mahdollista.

Kirjoittaja on itse vastuussa, että hänen tekstinsä ovat lainmukaisia ja hyvän tavan mukaisia. Viestejä ei ennakkomoderoida, mutta ylläpidolla on oikeus poistaa sääntöjen vastaiset viestit.

Viestiketjut tulee pyrkiä kirjoittamaan aiheenmukaisille aluille. Mikäli viestiketju on väärällä alueella on ylläpidolla oikeus siirtää ne aiheenmukaiselle alueelle.

4. Ylläpito

Foorumia ylläpitää Suomen CFS-yhdistys ry, ja sen ylläpitäjät ovat vapaaehtoisia yhdistyksen jäseniä.

Ylläpidolla on oikeus siirtää ja poistaa käyttäjien viestejä foorumin sääntöjen mukaisesti. Ylläpito voi myös tarvittaessa rajoittaa käyttäjien oikeuksia ja erottaa käyttäjän väliaikaisesti tai lopullisesti.

Ylläpito hoitaa sääntörikkeistä seuranneet toimet yksityisviestein välttäen niiden julkista puimista ja edellytämme pyrkimystä samaan myös foorumin käyttäjiltä.

Ylläpidolla on oikeus muuttaa foorumin sääntöjä. Sääntömuutoksista tiedotetaan foorumilla.

Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yhdistys@cfsmery.fi

Re: Foorumin säännöt

Lähetetty: 03.04.2017 17:42
Kirjoittaja Meikäläinen
Foorumissa näyttäisi olevan mahdollisuus merkitä joku käyttäjistä "vihamieheksi". Mistä on kyse?

Re: Foorumin säännöt

Lähetetty: 04.04.2017 18:16
Kirjoittaja mintti.raassina
Mä luulen että se on osa tämän foorumipohjan oletusasetuksia. Voin kysyä jos sen voi poistaa valikoimasta, koska eihän mitään järkeä että täällä kukaan olisi kenenkään vihamies :)

Re: Foorumin säännöt

Lähetetty: 07.04.2017 04:29
Kirjoittaja Meikäläinen
Huomasin, että tässä foorumissa on kaksi tapaa lisätä uusi aihe eli uusi keskusteluketju. Jos painaa yläpuolella olevaa kuvaketta, uusi ketju ilmestyy vanhojen joukkoon, mutta jos painaa alapuolella olevaa kuvaketta, uusi ketju muodostaa itsenäisen uuden ryhmän. Minusta tämä on todella hämäävää ja se, että uudet ketjut perustetaan alemman kuvakkeen avulla, tekee sivustosta hajanaisen ja hankalan navigoida sitten kun ketjuja alkaa olla paljon.

Voisiko joku valaista, mikä on tuon alemman kuvakkeen funktio? Jos sellaista ei ole, niin ehkä sääntöihin voisi laittaa kehotuksen käyttää sitä ylempää kuvaketta? Alemman kuvakkeen voisi myös poistaa, jos se on teknisesti mahdollista.

Re: Foorumin säännöt

Lähetetty: 11.04.2017 13:03
Kirjoittaja mintti.raassina
Hyvä pointti! Tämä on niin uusi pohja ettei kokemusta ole kerinnyt kertyä. Olen yhteydessä sivun luojaan ja kysyn saisiko tuota asiaa selkiytettyä :)

Foorumin saannot

Lähetetty: 06.10.2018 09:53
Kirjoittaja BryanDet
Onkos taman asian tiimoilta mitaan uutta?